CONTACT

Sunt încântată să primesc mesaje de la tine, oriunde te-ai afla în lumea asta. Îmi doresc să te cunosc şi sper să găseşti aici mereu gânduri bune, pozitive, care să-ţi dea încredere în tine şi să te facă să îndrăzneşti să călătoreşti cât mai mult. Să te bucuri de viaţă la maximum şi să obţii ceea ce visezi.

Aştept cu nerăbdare veşti de la tine!

Trimite-mi mesajul tău la adresa:

mira [at] calatoriilasingular [dot] ro

Ceva precizări

Îţi mulţumesc pentru mesajul tău.

Aş vrea să-ţi spun aici un lucru pe care îl consider important.

Sunt tentată să-ţi promit că voi răspunde în cel mult 30 de minute de la primirea mesajului tău. Totuşi, un fel de chibzuială a lucrurilor mă obligă să mă mai gândesc şi să nu fac promisiuni pe care ştiu că nu le pot ţine. După cum probabil ţi-ai dat seama, acesta este un site despre călătorii. Călătoriile mele.

Prin urmare, din când în când (uneori destul de des), stau prin gări, aşteptând trenuri întârziate, cutreier sate eco, în care nici curentul nu s-a luminat, lenevesc pe vreun deal şi uit că s-a inventat internetul, mă nimeresc la o şezătoare cu oameni care mai ştiu să povestească fantastic prin viu grai, iar ei mă cuceresc prin vorbele lor şi îi ascult şi scriu apoi cu drag despre ei ca să dau mai departe poveştile, să ştiu că le pot oferi un strop de nemurire.

Ştiu că mă vei înţelege, ştiu că te bucuri de povestirile mele şi, probabil, faptul că nu primeşti un răspuns în timp real nu te va face să nu-mi mai trimiţi un mesaj.

Un răspuns vei primi întotdeauna şi cât se poate de repede! Sună destul de bine?

Invitaţi

După cum am scris, mă bucur să am invitaţi şi să public articole despre călătoriile tale în acest blog. Dacă eşti interesat, trimite-mi mesajul tău şi spune-mi despre ce vrei să scrii.
Aştept propuneri!

Colaborări

Pentru orice propunere de colaborare, te rog să-mi scrii la adresa de mai sus.

Go to Top