Loading posts...
Home DESPRE Copyright

COPYRIGHT

Drepturi de autor

» #RESPECTDREPTULDEAUTOR «

În spatele fiecărui articol pe care îl citești pe Călătorii la Singular sunt multe ore de muncă la care se adaugă diferite cheltuieli.

Toate acestea înseamnă documentare, călătorii, culegere informații, realizare fotografii, din nou documentare, citit, scris, editare.

Prin urmare, te rog frumos să respecți (și) această muncă.

Fiecare articol publicat pe Călătorii la Singular – text și fotografii – este protejat de legea drepturilor de autor.

» Orice preluare a conținutului se poate face numai în limita a 500 de semne (characters with spaces) și cu includerea unei singure fotografii, cu citarea autorului (Mira Kaliani) și a sursei (Călătorii la Singular) și cu link către pagina articolului din care s-a preluat sau către pagina principală (homepage: www.calatoriilasingular.ro).
»  Articolele semnate de alți autori urmează aceeași regulă. Pot fi preluate doar în limita a 500 de semne (characters with spaces) și cu includerea unei singure fotografii, cu citarea autorului respectiv și a sursei (Călătorii la Singular) și cu link către pagina articolului din care s-a preluat sau către pagina principală (homepage: www.calatoriilasingular.ro).

DE CE NU ACCEPT PRELUAREA INTEGRALĂ?

Pe lângă faptul că preluarea integrală a articolelor de pe un website pe un alt website încalcă drepturile de autor, poate avea impact negativ în evaluarea motoarelor de căutare. Pentru a înțelege mai bine ce înseamnă acest lucru, îți recomand să citești pe MOZ despre acest subiect: Duplicate Content

#respectmunca #respectdreptuldeautor


Comments are closed